13 fantastiska föremål för att optimera ditt hemmakontor

Cajsa Gudrun

Att ha ett hemmakontor är en dröm för många, men för att du ska kunna optimera ditt konto på det bästa sättet krävs det att du har tillgång till rätt föremål. Vi har sammanställt en lista med 13 saker som du verkligen behöver för att göra ditt konto oslagbart och produktivt: 

1. Whiteboard

Om du har ett hemmakontor är det viktigt att du håller dig organiserad, och att du kan göra detta tillsammans med en whiteboard. Du kan skriva upp allt du behöver göra för att hålla dig organiserad på ett bra sätt. 

2. Kontorsstol

Inget hemmakontor fungerar utan en kontorsstol och hos oss kan du välja mellan flera olika kontorsstolar utifrån ditt unika behov. För ditt hemmakontor vill du investera i en kontorsstol som är bekväm och där 

3. Headset

Ett bra headset är viktigt att investera i, speciellt om du planerar att ha möten från ditt hemmakontor. Det kommer göra det enklare för dig att hålla möten hemma utan att resten av familjen stör dig. 

4. Skrivare

Inget kontor är komplett utan en fantastisk skrivare och vi har ett bra utbud av billiga och bra skrivare som du kan välja mellan. Med en skrivare kan du skriva ut viktiga dokument, scanna in kontrakt eller bara ha kul med att skriva ut positiva quotes för att sätta upp på väggen. 

5. Papperskorg

Ett vanligt kontor har en papperskorg, så varför skulle inte ditt hemmakontor inte ha en papperskorg? Vi har ett stort utbud att välja mellan så att den ska passa stilen på ditt hemmakontor. 

6. Skrivbordslampa

Att ha en lampa på ditt skrivbord gör det enklare att jobba, speciellt under vintermånaderna när det snabbt blir mörkt. Det finns olika sorters av skrivbordslampor som du kan välja mellan, lampor med olika färger eller varför inte en lavalampa?

7. Tangentbord

Rätt tangentbord gör en stor skillnad och det kan göra en stor skillnad på hur snabbt du kan arbeta på datorn. När du jobbar hemifrån vill du ha ett tangentbord som är bra och är fungerande. Ett trådlöst tangentbord är värt att investera i, speciellt om du vill ha friheten att sitta som du vill. 

8. Kaffemaskin

Vem kan klara en arbetsdag utan kaffe och fika? Ingen, därför måste du investera i en kaffemaskin för ditt hemmakontor. 

9. PC

En bra dator är utan tvekan den största investeringen och en bra PC är ett måste för ett hemmakontor. Det går inte att få till en bra eller en produktiv jobbdag undan en fungerande dator på ditt hemmakontor.

10. Monitor

Om du har en mindre dator borde du skaffa en monitor för ditt hemmakontor. Du kommer då ha en större skärm att arbeta utifrån, och det kommer att göra det enklare för dig att jobba. 

11. Tablet

Ett hemmakontor behöver också en tabletf ör att göra jobbdagen mycket enklare. En tablet kan du använda för att leta information medan du sitter i möte på datorn eller använda helt för dina email. 

12. Skrivbord

Det går inte att ha ett hemmakontor utan ett skrivbord och hos oss kan du välja mellan många olika stilar för att du ska hitta det skrivbord som är rätt för dig. Det måste vara stort nog för ditt hemmakontor, men också passa in på det utrymme som du har. 

13. Bokhylla

Ett hemmakontor behöver också en bokhylla så du kan organisera ditt hemmakontor på det bästa sättet. Fyll det med böcker, pärmar, papper, bilder och gör ditt kontor mer personligt och organiserat.

Hos oss kan du hitta allt du behöver för att du ska optimera ditt hemmakontor på det bästa sättet.