4 kraftfulla men ändå prisvärda smarta watches att ge som julklapp

Cajsa Gudrun

En smart klocka är en fantastisk gåva för alla i din närhet, både till din partner, men även till andra familjemedlemmar som du vill ge en speciell julklapp till i år. Du har många olika smartwatches att välja mellan i olika prisklasser beroende på ditt behov. Olika modeller kommer med olika funktioner och vissa smart klockor som du kan använda tillsammans med din mobil. Idag kan du köpa smartwatches för olika anledningar, det finns de som är helt fokuserade på träningen och andra som fungerar mer som en mobil där du alltid kan vara uppkopplad. 

Så har någon i din närhet varit speciellt snäll i år är en smart klocka utan tvekan den perfekta julklappen. I vår guide har vi pekat ut fyra klockor som är prisvärda, men samtidigt kraftfulla som du kan ge bort i julklapp detta året.

Apple Watch

För den som har en iPhone är en Apple Watch det självklara valet, då du kopplar den tillsammans med din mobil. Du får då alla dina meddelanden till din Apple Watch, och du även ringa direkt från din klocka. Om din mobil dör spelar det ingen roll - du kan fortfarande hålla dig uppdaterad även om detta händer. En Apple Watch gör det enkelt för dig att hålla koll på träningen, och med de nyare modellerna kan du också simma med. Du kan ändra ramen på klockan så den passar din stil. 

Samsung smartklocka

Om personen du ska köpa en present till har en Samsung mobil är en Samsung watch det bästa alternativet. Precis som med en Apple Watch kopplar man tillsammans med din mobil, vilket betyder att du får alla dina notifikationer direkt till mobilen. För att ringa eller skicka SMS behöver du inte längre din mobil, utan det räcker med din klocka. En samsung smart watch hjälper dig att hålla koll på hälsan och även att se till att du inte missar något.

Garmin

En Garmin klocka är en snygg träningsklocka som kommer med precis allt som du behöver - som GPS så du alltid vet vart du är. Garmin klockan hjälper dig att optimera din träningsprestation och gör det enkelt att hålla koll på din hälsa. Det är en klocka som erbjuder den högsta kvaliteten, och är ett självklart val för den som älskar att träna och hålla koll på sin träning. Garmin klockan är även snygg, kommer i många olika färger och modeller och den är anpassad för både kvinnor och män. En Garmin klocka är av hög kvaliteten och den är enkel att använda. 

Fitbit

Fitbit är den ultimata smartklockan för dig som vill spåra din träning på det bästa sättet. Idag finns det många olika modeller av Fitbit som du kan välja mellan, mer basic klockor där du kan kontrollera hur många steg du tar, men även mer avancerade där du kan koppla samman med din mobil. Vill du simma finns det även en fitbit klocka som är vattentät. En fitbit mäter inte enbart din träning, utan även vad du har för hjärtfrekvens och det gör det enkelt för dig att hålla dig uppdaterad kring din hälsa. 

Hos oss kan du välja mellan flera olika märken av smart klockor beroende på ditt behov. Vi har smart klockor av olika märken som du alla hittar till det bästa priset. En smart klocka är den ultimata gåvan för julafton.