5 grejer som fulländar en riktig ungkarlslya

Cajsa Gudrun

Att flytta hemifrån och ett av de största stegen in i vuxen världen kräver att rätt saker placeras i ungkarlslyan. Här ska det hållas förfests innan oförglömliga, eller kanske oerhört dimmiga, kvällar med polarna likväl som spelas tv-spel och kolla på sport. Så, det finns helt klart mycket på måste-lista när den första lägenheten ska inredas för att passa en ung man. Dessvärre är det inte helt enkelt att med en liten budget hitta roliga prylar som komplement till alla nödvändigheter. Tur då att Topprabatt.se har de bästa priserna på mängder av saker som fulländar ditt första egna boende.

En ungkarlslya kräver bra whiskyglas

När du bjuder över dina vänner för en första drink i ditt hem, är det inte roligt att behöva duka fram plastglas. Så, när ni korkar upp en flaska rökig whisky, måste du ha riktiga glas att dricka ifrån. Det finns givetvis mängder av olika glas för diverse drycker, men whiskyglas är traditionellt manligt. Således är detta en grundsten för att du ska känna dig som hemma i din ungkarlslya, inte minst om du vill behålla gamla traditioner.

En komplett uppsättning glas imponerar

Det är givetvis roligt att kunna imponera på ditt grabbgäng genom att bjuda på whisky i riktiga glas. Kanske väljer du till och med att lyxa till det med en iskall sten i varje glas. Men, det är inte bara grabbarna som ska komma över. Då och då tar du trots allt mod till dig och bjuder över en date. Kvällar som dessa vill du ha möjligheten att servera vin från en fin vinkaraff i glas avsedda för ändamålet.

En ordentlig stekpanna tar dig långt i köket

Föreställ dig att du kommer hem efter en lång dag på arbetet och vill käka något som är snabbt och lätt. Då är det i regel enklast att steka något, snarare än att använda ugnen eller koka potäter. Således behöver du ha en ordentlig stekpanna i ditt kök, som kan användas till att fräsa på en god köttbit eller för att göra klassiker som pytt i panna.

Om du vill tänka på figuren, kan det vara en bra idé att kika på alternativ som är belagda med teflon. Med dessa stekpannor kan du avstå från att steka i fett och spara mängder av kalorier. Om du vill ha tips för vad du kan göra på stranden när dieten givit resultat, kan du klicka in på vår artikel som rör strandhäng.

Rakapparaten håller efter hårväxten

Likväl män som kvinnor har en tendens att raka av hår på diverse kroppsdelar. En bra rakapparat låter dig hålla efter din skäggväxt och erbjuder ett effektivt sätt att se maskulin och attraktiv ut. Många kvinnor anser nämligen att en fjunig skäggväxt är riktigt avtändande. Så, se till att köpa en funktionell rakapparat för att hålla efter din skäggväxt. Om du har för avsikt att trimma andra delar av kroppen, kan du också överväga att köpa en kroppstrimmer. Dessa kan med fördel användas i duschen och kräver minimal städning.

Fullborda ungkarlslyan med ett Xbox

Oavsett vad tidigare generationer sagt om att man växer ifrån TV-spel, så är trenden tydlig. Allt fler grabbar spenderar mer än gärna en fredagskväll med att spela på sin favoritkonsol emot kamraterna. Det ger dem ett tävlingsmoment, samtidigt som det är ekonomiskt försvarbart sista helgen innan löning. Om du inte redan har en konsol, är antingen ett PS5 eller ett Xbox något som hör hemma i din första lägenhet. Därifrån kan du dessutom spela schyst musik i bakgrunden, samtidigt som du sippar whisky och drar historier med dina vänner.