Tänk utanför ramarna - 7 originella idéer för juldekorationer

Cajsa Gudrun

Julafton närmar sig med stora steg, och självklart måste du dekorera ditt hem. Dekorationer gör julen mer rolig för hela familjen och hos oss kan du köpa den bästa juldekorationer. I vår guide kommer vi ge dig tips på originella juldekorationer som du behöver i ditt hem. Gör denna jul till den bästa någonsin med vår hjälp. 

1. Juldekorationer för dina fönster

När julen är här måste dekorationerna upp och du ska inte glömma dina fönster när du dekorerar ditt hem. Dina fönster behöver vara lika festliga som resten av huset, och hos oss kan du hitta festliga juldekorationer som är anpassade till ditt fönster. Du kan köpa fönster klistermärken som du enkelt sätter på ditt fönster, och som sedan är enkelt att ta efter julen. Det kommer att göra julen roligare för både dig, familjen men även grannarna.                                                              

2. Fairy Lights

  Julen är inte komplett utan Fairy Lights och det finns mycket roligt som du kan göra med fairy lights. Det traditionella är att hänga upp dina fairy lights i fönstret, eller över bokhyllor, men det går även att använda utomhus för att lysa upp trädgården. Fairy Lights fungerar överallt, i sovrummet, i vardagsrummet och även köket. Köp gärna fairy lights i olika färger för att lysa upp under mörkret under kvällen. Det kommer att göra ditt hus med festligt, men även roligare att spendera tid i. 

3. Dekorera hemmet med kransar

Vad är julen utan en julkrans? Men en julkrans måste inte enbart sitta på dörren, utan du kan använda den till så mycket med. Varför inte köpa en julkrans som du kan sätta på alla dörrarna inomhus? Det kommer att göra ditt hem unikt, för vem vill enbart ha en krans när man kan ha flera? Ibland är mer bättre än mindre när det kommer till juldekorationer. 

4. Grinch juldekorationer

Grinch är någon som du verkligen behöver i ditt hem under julen. Han kanske en gång i tiden ville stjäla julen, men inte nu längre! Han är där för att göra ditt hus mer roligt, och bidra till en bättre julstämning. Barnen (och du!) kommer att älska Grinch dekorationer, och ditt hus kommer att bli favoriten bland familj och vänner. 

5. Flygande boll i LED

En unik sak du kan köpa är en flygande boll i LED som kommer att lysa upp huset med underbara färger. En flygande boll är inte enbart kul för barnen, men hela familjen. Ni kan flyga den runt huset tillsammans, eller utomhus. Den kommer att göra julen roligare och ditt hus mer färgglatt. 

6. Kuddfodral med julmotiv

När du dekorerar för julen måste dekorera alla rum på det mest ultimata sättet, och vad är juldekorationer utan kuddfodral med julmotiv? Det kanske låter som en enkel sak att ha julkuddar, men det kommer att göra en stor skillnad för hela ditt hem. Varför inte också ha jul sängkläder för verkligen få upp stämningen? Julen är bara här en gång per år så det gäller att göra så mycket du kan, när du kan göra det. 

7. Utomhus juldekorering

Det är minst lika viktigt att du dekorerar inomhus som utomhus för att verkligen sprida julkänslan. Idag finns det många utomhus dekorationer som du kan välja mellan, men en laser som lyser på huset är ett måste för att verkligen liva upp ditt hem och klart behöver du en tomte utomhus. Du kanske även ska försöka bygga ett Winter Wonderland i din trädgård? Möjligheterna är många med sortimentet på vår hemsida.